Étlap / Menu / Itallap

Heti menü 2019.03.18.-22.


Menü Veyron Ebédlő
2019.03.18.-22.

Hétfő
Brokkolikrémleves
A. Csirkemell csíkok tempura tésztában rizzsel, Remulade mártással
B. Rostlapon sült sertés tarja mustármártással, fűszeres steak burgonyával

Kedd
Óriás grízgombócleves
A. Kapros tökfőzelék pulykafasírttal
B. Baconos túróval töltött sertés karaj vegyes körettel
Rakott palacsinta puncsmártással

Szerda
Fahéjas szilvakrémleves mascarpone habbal
A. Sajttal sütött csirkemell párolt zöldségekkel, bulgurral
B. Csülök Pékné módra pirított hagymás burgonyával

Csütörtök
Marhahúsleves cérnametélttel
A. Thai zöldséges, sült rizs tengeri halfilével
B. Csirkepaprikás galuskával, fejes salátával
Csokis-banános pohárkrém

Péntek
Bakonyi betyárleves
A. Grill sajt alma-narancs salátával
B. Kacsamell csíkok káposztás cvekedlivel
Rizskoch eper öntettel

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1450 Ft
Halas menü ára: 1700 Ft
Desszert: 350 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf