Étlap / Menu / Itallap

Heti menü 2019.07.15.-19.


Menü Veyron Ebédlő
2019.07.15.-19.

Hétfő
Magyaros burgonyaleves
A. Csirkemell szezámos bundában rizzsel, Franciasalátával
B. Konfitált sertés tarja friss lecsós gerslivel

Kedd
Fokhagymakrémleves
A. Gomolyával töltött pulykamell müzli kéregben, krokettel,
gyümölcssalátával
B. Töltött paprika paradicsom mártásban, főtt burgonyával
Gundel palacsinta

Szerda
Joghurtos erdeigyümölcsleves
A. Rozmaringos csirkecomb grillezett zöldségekkel, rösztivel
B. Bakonyi sertés karaj galuskával, Kertész salátával

Csütörtök
Tárkonyos pulykaraguleves
A. Fokhagymás-tejfölös harcsa pirított burgonyával
B. Tortilla csirkével-salátával tekerve, fűszeres joghurttal
Tiramisu

Péntek
Csorbaleves
A.Tejszínes-cukkínis penne, csirkemell szelettel
B. Grillezett füstölt sajt balzsamecetes kerti salátával

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1450 Ft
Halas menü ára: 1700 Ft
Desszert: 350 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf