Étlap / Menu / Itallap

Heti Menü 2017.11.20.-24.


Menü Veyron Ebédlő
2017.11.20.-24..

Hétfő
Zöldborsóleves
A. Filézett csirkecomb rántva kukoricasalátával, rösztivel
B. Magyaróvári sertés szelet vegyes körettel
Madártej

Kedd
Halászlé
A. Baconnel-túróval töltött pulykamell zöldséges bulgurral
B. Konfitált sertés tarja lencsefőzelékkel, vagy burgonyapürével
Mákos guba

Szerda
Paradicsomleves betűtésztával
A. Csirkepaprikás orsótésztával, házi vegyes salátával
B. Sertéssült dödöllével,erdeigombaraguval
Rigó Jancsi

Csütörtök
Grízgombócleves
A. Parmezános halrudak paradicsomos-olivás pennével
B. Gyrostál
Tejespite barackízzel

Péntek
Sertésraguleves
A. Rántott karfiol, gomba, cukkíni HB-val francia majonézzel
B. Csirkemájrizottó reszelt sajttal
Raffaello túrógömbök erdeigyümölcs mártással

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1350 Ft
Halas és kacsás menü ára: 1600 Ft
Desszert: 250 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf