Étlap / Menu / Itallap

Heti Menü 2018.05.22.-25.


Menü Veyron Ebédlő
2018.05.22.-25..

Kedd
Citromos raguleves
A. Csirkemell paradicsommal-mozzarellával sütve, kukoricás rizzsel
B. Rántott sertés szelet Waldorf salátával, hasábburgonyával
Kakaós palacsinta puncsmártással

Szerda
Karfiolleves
A. Gomolyával töltött pulykamell Hercegnő burgonyával, gyümölcs salátával
B. Magyaróvári sertés karaj vegyes körettel
Epres Tiramisu

Csütörtök
Eperkrémleves
A. Pisztráng zöldspárga kévével, vajas burgonyával
B. Tortilla salátával-csirkével tekerve fűszeres tejföllel
Derelye

Péntek
Marhahúsleves
A. Gödöllői töltött csirkecomb rizi-bizivel
B. Bolognai makaróni
Sült banán csokiöntettel

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1350 Ft
Halas menü ára: 1600 Ft
Desszert: 300 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf