Étlap / Menu / Itallap

Heti menü 2018.11.12.-16.


Menü Veyron Ebédlő
Heti menü 2018.11.12.-16.

Hétfő
Márton napi libaleves lúdgége tésztával
A. Ropogós libaszárnytő zöldséges gerslirizottóval
B. Magyaróvári sertés karaj vegyes körettel

Kedd
Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal
A.Libazúza pörkölt galuskával, uborkasalátával
B. Pulyka bécsi Görögsalátával
Lúdlábtorta

Szerda
Karfiolleves
A. Sous vide csirkemell karamell gyümölcsökkel, krokettel
B. Milánói sertésborda

Csütörtök
Libaraguleves
A.Tilápia halrudak párizsi bundában, Waldorf salátával, mogyoró burgonyával
B. Tortilla csirkével-salátával tekerve, HB-val, chilli mártogatóval
Túrós-barakos pohárkrém

Péntek
Korhelyleves
A. Camembert rántva, rizi-bizivel, erdeigyümölcs raguval
B. Csevapcsica steak burgonyával, Ajvárral, Balkán salátával

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1450 Ft
Halas menü ára: 1700 Ft
Desszert: 350 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf