Étlap / Menu / Itallap

Heti Menü 2018.07.17.-20.


Menü Veyron Ebédlő
2018.07.17.-20.

Kedd
Őszibarackkrémleves
A. Pulykamell roston tejszínes gombamártással, petrezselymes rizzsel
B. Sertés karaj snidlinges bundában fűszeres tejföllel rukkolás pürével

Szerda
Gulyásleves
A. Sajtos-cukkínis-csirkés penne
B. Pljeskavica ajvárral, fűszeres burgonyával

Csütörtök
Burgonyakrémleves bacon kockákkal
A. Parmezános halrudak paradicsomos-capris fussilivel
B. Sajtkrémmel töltött pulykamell müzli kéregben, krokettel, gyümölcssalátával

Péntek
Legényfogóleves
A. Camembert mogyorós bundában, rizi-bizivel, erdeigyümölcs raguval
B. Barbeque csirkeszárnyak csónakburgonyával, majonézes káposztasalátával

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1350 Ft
Halas menü ára: 1600 Ft
Desszert: 300 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf