Étlap / Menu / Itallap

Heti menü 2019.01.21.-25.


Menü Veyron Ebédlő
2019.01.21.-25.

Hétfő
Brokkolikrémleves reszelt sajttal, krutonnal
A. Csirkemell diós bundában Francia salátával, rizzsel
B. Brassói aprópecsenye csemege uborkával

Kedd
Erőleves Fridatto módra
A. Egészbensült csirkecomb kusz-kusszal, karottával
B. Burgonyafőzelék Stefánia vagdalttal
Gesztenyepüré

Szerda
Vörösboros meggyleves tejszínhabbal
A. Csirkemell szalagok baconbe tekerve sajtmártással, steak burgonyával
B. Rakott kel
Tejes pite barackízzel

Csütörtök
Tárkonyos pulykaraguleves
A. Tejfölös harcsafilé, grill zöldséggel, pirított burgonyával
B. Milánói sertés karaj
Erdeigyümölcsös-mascarponés pohárkrém

Péntek
Fokhagymakrémleves Camembert kockákkal
A. Gomolyával töltött pulykamell krokettel, mézes körtesalátával
B. Marhapörkölt Pásztor tarhonyával, csalamádéval

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1450 Ft
Halas menü ára: 1700 Ft
Desszert: 350 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf