Pezsgőkóstoló vacsorával a Veyronban

A kitűnő humorérzékkel és kreatív palacknyitási módszerekkel megáldott Marczingós Zoltán somelie kalauzolt el minket a pezsgő kultúra világába.
Az est sikeréhez nagyban hozzájárult séfünk, Braunitzer Zoltán aki parádés ételkreációkkal készült erre az alkalomra.
Köszönjük a Vinoar Borkereskedés közreműködését!

Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló
Pezsgőkóstoló