Bemutatkozik új chefünk,Kovács Attila

Kovács Attila
„Szerencsés embernek mondhatom magam, hiszen a munkám a hobbimmá vált!”
E mesterség iránti szeretetem és a nagyfokú elkötelezettségem tanuló éveimig visszavezethető, mely során nagyszerű szakemberektől tanulhattam meg ennek a sokrétű és varázslatos hívatásnak az alapjait. Máig hálás vagyok az ott eltöltött időért.

Tanulmányaimat 2000-2004-ig a Kecskeméti Széchenyi István Vendéglátó Szakiskolában végeztem, de korántsem fejeztem be, mert az elmúlt években volt szerencsém olyan kollégákkal együtt dolgozni, akik megmutatták nekem a szakács mesterség igazi szépségét. Azóta hiszem, hogy ez több mint munka, több mint szakma. Számomra ez hivatás, hiszen az életem részévé, hobbimmá vált.

Szeretem a hagyományos magyar ízeket, még ha egy kicsit a saját ízlésemre formálva is, a francia konyhaművészet sokrétűségét és sokszínűségét, a mediterrán konyha egyszerűségét-frissességét. Szeretek teljesen új és szokatlan dolgokat kipróbálni, megtalálni a fűszerekben, zöldségekben, húsokban… alapanyagokban rejlő kifogyhatatlan lehetőségeket és meglátni benne azt, amit képviselni szeretnék.