MÁJUS A BALLAGÁSOK, JÚNIUS A BANKETTEK IDEJE A VEYRONBAN

REGGELI, VAGY EBÉD ÉS ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYEK IGÉNYES KÖRNYEZETBEN
2017 már 21 - Írta: Hírösvény -

Veyron ebédlő és rendezvényház
Volt egyszer egy Géniusz Étterem és Kávéház, számoltunk be róla a napokban. Kétségtelen, a hely, a környezet megváltozott, de a tudás, a tapasztalat, a szív, a hangulat, amely az egykori vendéglátóhely szolgáltatásait jellemezte nem veszett, nem is veszhetett el, csak átalakult: jobb és minőségibb lett a maga műfajában.

Szóval, a Géniusz legendás csapata átköltözött úgy százötven méterrel arrébb, a Veyron Ebédlő és Rendezvényházba (Kecskemét, Horog utca 9. ) ahol hétköznap 11.00 és 15.00 óra között minőségi menükkel várják egykori és leendő vendégeiket. Az aktuális heti menüfelhozatal megtalálható a veyronrendezveny.hu honlapon, valamint ezen a facebook oldalon.

Az ebédelésen kívül — előzetes bejelentkezés alapján — lehetőség van üzleti, vagy tanácskozással egybekötött reggelik elfogyasztására hétköznap reggel 7 és 10 óra között.

Az esték és a hétvégék pedig a zárt körű rendezvényeké.

Ezekben az időszakokban lehetőség van igényes környezetben ballagási összejövetelek, bankettek, családi ünnepek, évfordulók, baráti találkozók, keresztelők, esküvők, csapatépítő tréningek lebonyolítására hétköznap 17 órától 24 óráig, valamint hétvégeken, ebéd vagy vacsoraidőben 15-től 70 főig. Előadás, vetítés, prezentáció bemutatásra technikai eszközöket is biztosítanak.

A rendezvényeket természetesen svédasztalos, vagy menü formában is elkészítik igény szerint a házias ízektől a legújabb életmódtrendekig. E mellett biztosítanak vegetáriánus, diétás, valamint ételallergiásoknak előírt menüsorokat.

Keresse a Veyron Ebédlő és Rendezvényházat a Horog utca 9. szám alatt, menüjét a Facebookon, rendezvényajánlatait a veyronrendezveny.hu oldalon, de telefonon is minden kérdésre készséges választ adnak, úgy a (76) 497 668, mint a (20) 455 45 77-es számon. Látogassa meg, keresse fel, hívja őket, mihamarabb!