PÁRLABOR A VEYRONBAN

Szeretettel invitálunk a november 16-án megrendezésre kerülő PárlaBor estünkre, amely nem más, mint egy borkóstolóval kombinált párkapcsolaterősítő program. Az este során Izsák Norbert PCC (https://www.izsaknorbert.hu/), nemzetközileg akkreditált coach, a keresztény szemléletű coaching képzés alapítója, vezetője, a Magyar Borszakírók Körének alapító tagja kalauzolja a párokat a borok világában, úgy, hogy közben a párok közelebb kerülnek egymáshoz.

Mi fog történni?

Ez az este a párokról szól. Megkóstolunk nyolc-tíz magas minőségű bort, élvezzük a melléjük felszolgált falatkákat, miközben a borokhoz kapcsolódó építő kérdések segítségével a párok megtanulják jobban értékelni társuk különbözőségeit – és persze a hasonlóságokat is! Minden pár gyertyafény és kellemes borok társaságában foglalkozhat egymással.

Mi nem fog történni?

Az este során semmi nem kötelező, nem kell nyilvánosan beszélni a résztvevőknek magukról, a feladatok, kérdések közül azt végzik el/válaszolják meg, amelyik számukra komfortos, kellemes!

Helyszín: VEYRON Ebédlő és Rendezvényház, 6000 Kecskemét, Horog u. 9. - http://geniuszetterem.hu/cimlapveyron

Időpont: 2018. november 16. péntek, 18:30-tól 21:30 óráig.

Részvételi díj: 14 ezer Ft/pár, amelyet a 10900080-00000010-86340000 számú bankszámlára (Izsák Norbert) kérünk előre utalással rendezni (megjegyzésbe kérjük feltüntetni: PárlaBor)