Pezsgőkóstoló vacsorával a Veyronban

Képgalériánk itt megtekinthető!

MENÜ
Vendégváró falatok
Bazsalikom pesztós japán morzsába forgatott garnéla, szójás mártogatóval
Vöröstonhal sushi zöldalmás wasabival
Avokádó salsával töltött lazac bonbon
Tenuta Ca’ Bolani Prosecco DOC (Prosecco)
1. Házi pármai sonkás ravioli parmezános fondue-val, sakurával
Garamvári Blanc Fleur (Pinot Blanc - Balatonlelle) 2008
2. Marinált fogas „Virágárús lány kosarával”, zöldkagylós-capris pezsgőmártással
Antech Limoux Tradition Brut (Mauzac – Dél Franciaország)
3. Rózsaborsba hempergetett sertés szűz Rókagomba mártással, ricottás grillezett polentával
Codorniu Raventos Cuvée (Cava – Spanyolország)
4. Rosé kacsamell édesköménnyel bolondított májhabbal, köles rizotttóval, sáfrányos Vilmoskörtével
Taittinger Brut Reserve (Champagne)
5. Citromos sajttorta, crème fraiche, lemon curd
Marrenon Luberon Cuvée „M” Rosé Brut (Provance)

A menüsor ára: 11.500 Ft

Asztalfoglalás: Veyron Ebédlő és Rendezvényház
Kecskemét Horog u. 9.
Tel: 76/497668
20 9 571-632