Én inkább barberhez járok!

Barber

Hogyan is alakult a hajvágásaim története? Kezdetekben olyan volt mint mindenkinek. Anyukám vágta a hajam mindig. Van egy hajvágógépe, meg persze fésű és olló is akad otthon, és amikor eljött az ideje, akkor anyu levágta szépen a loboncomat.
A konyhában leültetett az egyik székbe, és anyu ripsz-ropsz levágta a hajam. Na jó, ez azért nem ment olyan gördülékenyeb, mert a rutin hiánya miatt inkább óvatosan, és lassabban haladt.
Aztán ahogy tizenéves lettem, rádöbbentem, hogy ez az otthon nyírt, nem túl egyenletes és divatos frizura nem túl menő, már hiába is mondja a család, hogy tökéletes.
Ezért úgy döntöttem egyszer, hogy elmegyek inkább egy fodrászhoz. Na nem olyan csajos típusúhoz, hanem ez egy valódi barber shop Budapest bevárosában. Itt igazán hozzáértő kezek közé kerültem. Mindjárt jobban sikerültek az átmenetek a hajamban, és tetszőleges csíkot is bele tudtak nyírni, amit eddig említeni sem mertem otthon. Szóval innentől felejtős lett az otthoni fodrászkodás, és állandó vendége lettem ennek a barber shopnak.
Ugyan nincs ingyen, dehát semmi sincs. Így viszont tényleg tökéletes a frizurám mindig, hála a gondos barber kezeknek.

Megosztás