Ha szakállformázás, akkor Barber World!

Barber

Az elmúlt évtizedben igencsak megnőtt a szakállas vagy borostás férfiak száma. Igen, egyértelműen divat lett a borosta és a szakáll is.
Akiknek már volt ezek közül valamelyik, azok jól tudják, hogy nem is olyan egyszerű szép, igényes szakállt növeszteni.
Nyilván a választott szakáll-stílustól is függ, de ha nem egy ősburgying szakáll a cél, akkor időben érdemes elkezdeni a megfelelő kontúrt meghatározni. Már ehhez is érdemes szakértő segítségét kérni, mert az otthoni próbálkozások hamar kudarcba fulladhatnak, és elveheti a kedvünket a szakálltól!
Aztán ahogy nő az arcszőrzet, folyamatosan formázni, vágni kell. Igen, tudom, hogy ez ellentétes azzal, hogy épp növeszteni szeretnéd, de kénytelen vagy, mivel a szálak nem fognak egyforma ütemben növekedni, és a rendezettséghez ezt kénytelen leszel megtenni.
És persze ott van még egy rendkívül fontos része ennek a dolognak, a szakállápolás. Ehhez különféle kozmetikumok, olajok állnak rendelkezésre, de nem mindegy, hogy ki melyiket használja.
Szóval így már tudhatod, hogy elég sok buktatója van ennek a látszólag egyszerű dolognak. Épp ezért lehet ideális választás, már az első napoktól kezdve egy Barber shop Budapest szívében, ugyanis ott mindezt professzionálisan megoldják helyetted!

Megosztás