Kisgépek vásárlása

Gépkölcsönző

Aki, szeret barkácsolni, és esetleg még van is otthon egy kis műhelye, annak nyilván felhalmozódik sok eszköze, szerszáma, kisgépe.

Azonban amikor egy újabb gép megvásárlását fontolgatjuk, jó azt előre megfontolni, több szempontból is.
Fel kell mérni, meg kell becsülni, hogy kb. milyen gyakran lesz szükségünk arra a gépre. Ha azt sejtjük, hogy évente többször is szükségünk lesz rá, akkor érdemes a vásárlás mellett dönteni. Persze hamár a vásárlásra szavazunk, az is jól meg kell fontolni. Mérlegelni kell a minőség és az ár kapcsán. Egy olcsóbb gép is lehet jó, viszont egy márkás, minőségi géppel biztosabbra mehetünk.

Azonban ha úgy látjuk, hogy túl drága a gép ahhoz képest amennyit használni szeretnénk, akkor érdemes a gépkölcsönzés mellett letenni a voksunkat.

A jobb gépkölcsönzőknél szinte minden féle gép megtalálható, és legtöbbször pár órára, vagy egész napra is kikölcsönözhetők azok. A leggyakoribb lehetőség az egész napos, 24 órás bérlés. Ez az idő biztosan elég lehet arra, hogy elvégezzük a munkánkat az adott géppel. Pár ezer forintot pedig biztosan megér egy profi gép kölcsönzése, ha hasznos dolgot végezhetünk aztán vele..

Megosztás